Ryhdy
etanoliautoilijaksi!

Ilmastonmuutos ei odota. Tarvitaan nykyiseen autokantaan sopivia ratkaisuja liikenteen päästöjä pienentämään. Onneksi ratkaisu on olemassa: eFlexFuel-etanolipäivityssarja ja RE85-polttoaine.

Bensiiniauton päivittäminen etanolilla kulkevaksi on paitsi järkevää, myös helppoa ja edullista!

Osta etanolipäivitys Näin teet etanolipäivityksen

Näin teet etanolipäivityksen

1

Osta etanolipäivitys Motonetista

Etanolimuunnossarja eFlexFuel on näppärästi ostettavissa Motoneteistä kautta maan sekä Motonetin verkkosivuilta. Valitaksesi oikean etanolisarjan tarvitset autosi rekisterinumeron.*

Voit myös lähettää autosi rekisteritunnuksen osoitteeseen info@eflexfuel.com, jolloin StepOne Tech Oy:n teknikot selvittävät tuoteversion puolestasi.

*Huom. eFlexFuel-muutossarjan valintakone toimii vain desktopissa

2

Etanolipäivityksen asennus on helppoa ja nopeaa

Use ⌘ + scroll to zoom the map

Map Data
Map data ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Map DataMap data ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Map data ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Map
Satellite

Asennus onnistuu omatoimisestikin laitteiston mukana tulevan selkeän asennus- ja käyttöohjekirjan avulla. Jos kuitenkaan aiempaa autosähkötyökokemusta ei ole, voi olla helpompaa viedä auto korjaamoon asennettavaksi. Laiteasennuksen hinta vaihtelee asennuspisteen ja -paikkakunnan mukaan. Yleensä asennus on varsin yksinkertainen ja nopea tunnin tai kahden mittainen toimenpide. Asennuksen jälkeen autoon voi tankata E85-polttoainetta, mutta myös mitä tahansa bensiiniä sekä bensiinin ja korkeaseosetanolin sekoitusta.

3

Muista 200 euron muuntotuki

Näin muutoskatsastat autosi

Etanolimuunnoksen jälkeen auto voidaan muutoskatsastaa, jolloin sen rekisteritietoihin tehdään merkintä ajoneuvon soveltuvuudesta korkeaseosetanolille. Auton muutoskatsastus on mahdollista tehdä vain ennen vuotta 2007 käyttöönotettuihin bensiiniautoihin. Tänä vuonna muutoskatsastetulle autolle voi myös hakea 200 euron muuntotukea, mikä tekee etanoliautoilusta entistäkin edullisempaa! Lue lisää muutoskatsastuksesta ja muuntotuesta.

4

Vieläkin edullisempaa tankkausta

Etanoliautoilu muuttuu entistäkin edullisemmaksi kun käytät St1 Way -sovellusta ja St1 Mastercardia. St1 kanta-asiakkaana saat jokaiselta litralta maksutapaetua kaikilta St1- ja Shell-asemilta. Lataa St1 Way –sovellus ja hae St1 Mastercardia.